Zorg aanbod

Huishoudelijke Hulp

Huishoudelijke hulp/zorg tijdens vakantie Turkije

Heeft u ondersteuning nodig bij het uw dagelijkse huishoudelijke taken door een beperking? Zoals bij een somatische, psychogeriatrische of psychiatrische aandoening of beperking, een verstandelijke, lichamelijke of zintuiglijke handicap of een psychosociaal probleem? EvsaCare ondersteunt u graag daarbij.

Bij hulp bij het huishouden worden drie categorieën onderscheiden:

HH1 – Huishoudelijke werkzaamheden.
HH2 – Huishoudelijke werkzaamheden (HH1) aangevuld met activiteiten behorende bij de organisatie van het huishouden.
HH3 – Huishoudelijke werkzaamheden ( HH1) aangevuld met activiteiten behorende bij een situatie van een ontregelde huishouding.

Het doel is dat de cliënt en zijn eventuele gezinsgenoten, beschikken over een schoon en leefbaar huis.

Persoonlijke Verzorging

Persoonlijke zorg tijdens vakantie in Turkije

Bij persoonlijke verzorging gaat het primair om het ondersteunen of overnemen van de zorg door een zorgaanbieder bij mensen met een aandoening of beperking. Daarnaast behoort ook het stimuleren om bepaalde activiteiten aan te leren en zelf uit te voeren tot de persoonlijke verzorging.

Onder persoonlijke verzorging wordt alles verstaan wat tot de lichamelijke verzorging hoort. Denkt u hierbij aan:

 • Het wassen, tanden poetsen, aankleden, haren kammen en wonden verzorgen;
 • De cliënt uit en in bed helpen of ondersteunen hierbij;
 • Hulp bieden bij het gebruiken van hulpmiddelen;
 • aan- en uittrekken van elastische kousen;
 • De cliënt hulp bieden bij het eten en drinken;
 • Incontinentie ondersteuning;
 • Klaarzetten en toedienen van medicijnen;

Het kan voorkomen, dat u tijdelijk verzorgd moet worden, omdat u een operatie of een ander medische ingreep hebt ondergaan. Onze ziekenverzorgende en IG’rs staan voor u klaar om u bij te staan en de zorg te geven waar u recht op heeft.

Verpleegkundige Zorg

Verpleegkundige zorg bestaat uit:

 • Wondverzorging
 • Medicatie
 • Injecteren
 • Katheteriseren man/vrouw

Het geven van advies, instructies en voorlichting

Verpleging en verzorging (thuis)

Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis of bent u herstellende van een ernstige ziekte? Dan kunnen onze verpleegkundigen u aan huis verplegen. Zij helpen u bij het verzorgen van wonden, het klaarzetten en toedienen van medicijnen, zuurstof toedienen, het geven van injecties, het zelf leren injecteren, monitorbewaking, het geven van advies, instructies en voorlichting hoe om te gaan met ziekte en handicap en alle overige medische handelingen.

EvsaCare beschikt over voldoende gekwalificeerd personeel, die over heel Turkije kunnen worden ingezet.

Zorg aanvraagformulier

LET OP! Ongeveer 6 weken na het aanvragen van zorg in Turkije hoort u of u ervoor in aanmerking komt. 

Houdt u hier rekening mee met het plannen van uw reis.

[wpforms id="1377"]

[vc_row][vc_column width=”1/3″][trx_image url=”1087″][vc_column_text]

Huishoudelijke Hulp

Het wassen en strijken van kleding, bed opmaken, boodschappen doen en koken. Het zijn zomaar een paar voorbeelden van huishoudelijke klusjes. Voor veel mensen is het vanzelfsprekend om deze zelf allemaal te doen. Maar het kan gebeuren dat u hulp kunt gebruiken in het huishouden. Om welke reden dan ook. Tijdelijk of permanent, geheel of gedeeltelijk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][trx_image url=”1088″][vc_column_text]

Persoonlijke Verzorging

Bij persoonlijke verzorging gaat het primair om het ondersteunen of overnemen van de zorg door een zorgaanbieder bij mensen met een aandoening of beperking. Daarnaast behoort ook het stimuleren om bepaalde activiteiten aan te leren en zelf uit te voeren tot de persoonlijke verzorging.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][trx_image url=”1090″][vc_column_text]

Verpleegkundige Zorg

Een verpleegkundige voert verpleegtechnische handelingen uit zoals wondverzorging, het inbrengen van een sonde of een katheter, het geven van injecties en het toedienen van medicijnen. Ook het geven van advies en voorlichting behoort tot de mogelijkheden.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”15px”][trx_button link=”https://www.evsacare.com/zorgpakket/huishoudelijke-hulp”]Meer info[/trx_button][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”15px”][trx_button link=”https://www.evsacare.com/zorgpakket/persoonlijke-verzorging”]Meer info[/trx_button][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_empty_space height=”15px”][trx_button link=”https://www.evsacare.com/zorgpakket/verpleegkundige-zorg”]Meer info[/trx_button][/vc_column][/vc_row]